Service Laptop | SERVICE LAPTOPURI

Service Laptop, Service Laptopuri
Service Laptop la domiciliu

Intampini dificultati la instalarea windows-ului? Notebook afiseaza un bluescreen in momentul detectarii hdd-ul? Eroarea apare datorita lipsei unui driver din sistemul de operare. Apeleaza acum la noi si vom remedia problema in cel mai scurt timp
Service Laptop, Service Laptopuri
Service notebook la domiciliu

Una dintre cele mai scumpe componente ale unui laptop este display-ul. In cazul in care ai avut ghinionul si l-ai spart acesta trebuie inlocuit. Display-ul se mai inlocuieste daca afiseaza dungi sau are pixeli morti.
Service Laptop, Service Laptopuri
Intretinere Laptop

Bateriile de laptop sunt considerate consumabile. Daca doresti ca aceasta sa aiba o viata indelungata si sa nu se consume in cateva minute iti recomandam sa efecuezi periodic cicluri complete de incarcare/ descarcare a bateriei.
Service Laptop, Service Laptopuri
Service notebook la domiciliu

Pentru a va asigura de buna functionare a laptopului dumneavoastra pe o perioada cat mai indelungata de timp va sfatuim sa apelati la operatiuni de intretinere la intervale regulate de timp.
1
2
3
4
Service Laptop, Service Laptopuri
Contact:
0751.474.702
0762.129.144
Mail: service@servicelaptoppc.ro
Yahoo id: servicelaptoppc Yahoo! Status (Online/Offline)

Compania nostra este specializata in diagnosticarea si reparatia tuturor modele de laptop existente pe piata ale principalelor marci : Acer, HP, Fujitsu Siemens, Dell, Benq, Sony Vaio, Packard Bell, IBM, Lenovo, Gateway, Toshiba, Gerycom.
De ce sa apelati la serviciile noastre de diagnosticare si reparatii laptop ?

Ne deplasam gratuit la dumneavoastra acasa, in Bucuresti, va oferim preturi competitive, timp de interventie scazut. Orice deplasare a unui tehnician va fi urmata de o consultatie gratuita si veti primii sugestii si propuneri care va vor face timpul petrecut in fata notebook-ului mult mai placut. Datorita costurilor ridicate pentru anumite piese oferim clientilor posibilitatea achizitionarii de componente second hand in limita stocului disponibil.
Service laptop la domiciliu

Tehnicienii nostri fac tot posibiliul sa rezolve peste 80% din defectele care pot aparea la sediul dumneavoastra.Lucrarile pe care le efectuam la sediul/domiciliul clientului includ : instalarea si optimizarea sistemelor de operare si a programelor de care aveti nevoie, devirusare, backup si salvare de date, instalare si configurare echipamente periferice, configurare acces internet (WiFi si Wired), curatarea sistemului de ventilatie, inlocuirea display, placa de reatea wireless, montaj tastatura. La cererea dumneavoastra va putem oferi upgrade la memorie (Ram) sau la capacitatea de stocare (HDD), scutindu-va in acest mod de achizitionarea unui laptop nou.
Preluare laptop in service

Din pacate nu orice problema poate fi remediata la sediul dumneavoastra, de aceea pentru anumite operatiuni echipamente vor fi preluate in service pe baza de proces verbal. Operatiunile care necesita preluarea echipamentelor in service pentru reparatie sunt in general cele ce necesita un timp mai indelungat de testare, necesita aparatura specializata si implica ineractiunea cu hardware-ul precum relipirea chipset-ului video, chipset-ului southbridge, chipset-ului northbridge, scurtcircuit pe placa de baza, reparatia invertoarelor, inlocuirea lampii display-ului, inlocuirea sau relipirea mufelor de alimentare, audio, USB. Chiar si in aceste cazuri timpul maxim de innapoiere al laptop-ului este de 48 de ore de la preluarea lui in service.
In cazul placilor de baza ce prezinta defectiuni la sistemul de alimentare sau scurtcircuit pretul reparatiei se calculeaza in functie de timpul de lucru si piesele necesare. Pretul va fi comunicat clientului dupa dignosticarea in laborator, inainte de inceperea reparatiei.
Sfaturi Utile
In proportie de 65% din notebook-uri prezinta defecte survenite in urma supraincalzirii (acumularii de praf si impuritati in sistemul de racire). Protejeaza-ti notebook-ul si solicita acum o curatare.

Existe sanse ca laptop-ul tau sa mai functioneze dupa ce ai varsat lichid pe el. Ei bine sansele ca acesta sa aiba o viata indelungata sunt nule daca nu este curatat imediat cu substante specifice.

Notebook-ul nu se mai aprinde? Nu se intampla absolut nimic cand apesi pe buton? Cauzele ce au dus la aceasta problema pot fi multiple de la probleme ale incarcatorului sau ale bateriei pana la scurtcircuit pe placa de baza.

Desi marele avantaj al unui notebook este portabilitatea, va sfatuim sa nu il transportati decat daca este absolut necesar. O mare parte din laptopurile ajunse in sevice prezinta defecte survenite in urma socurilor.

Ai varsat lichid pe laptop? Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa il inchizi cat mai repede cu putinta si sa scoti bateria din el. Apeleaza cat mai repede la un service laptop pentru limitarea defectiunilor. Componentele notebook-ului afectate de lichid se vor oxida de la o zi la alta daca nu este curatat la timp, iar dupa o saptamna este posibil sa nu mai porneasca deloc.
© 2010 IT Consult Prest SRL. Toate drepturile rezervate.  |  Site map