Service Calculatoare si Reparatii PC la domiciliu

  - repararea problemelor software si hardware, piese de schimb pentru calculatoare.
Service Calculatoare la domiciliu in Bucuresti
Reparatii PC la domiciliu

Calculatorul merge greu ? nu mai raspunde la comenzi? Este posibil sa fi infectat cu un virus. Pentru siguranta datelor va sfatuim sa remediati problema cat mai curand.
Diagnostica si reparatie calculator de catre tehnician servicelaptoppc.ro
REPARATII CALCULATOARE

Calculatorul tau huruie ? scoate zgomote ciudate ? Daca problema nu este remediata intr-un timp relativ scurt pot aparea consecinte pe termen lung precum umflarea condensatorilor de pe placa de baza.
Depanare calculatoare la cele mai mici preturi
Service calculatoare la domiciliu

Ai achizitionat un calculator nou si intampini dificultati in asamblarea componentelor ? Decat sa risti deterioarea lor fizica, fapt ce atrage scoaterea produselor din garantie, mai bine anunta-ne si ne vom ocupa noi de asamblarea sistemului.
Service PC in regim de urgenta
DEPANARE PC

Calculatorul se inchide brusc cand te joci sau rulezi aplicatii grafice ? Ignorarea acestei probleme poate avea consecinte pe termen lung! Contacteaza-ne si te vom servi cu promtitudine.
1
2
3
4
Reparatii PC si Reparatii Pc-uri la domiciliu
Contact:
0751.474.702
0762.129.144
Mail: service@servicelaptoppc.ro
Yahoo id: servicelaptoppc Yahoo! Status (Online/Offline)

Reparatii calculatoare la domiciliu

Apelati la serviciile noastre de reparatii calculatoare la domiciliu, in Bucuresti, atat pentru probleme software cat si pentru probleme hardware. Te putem ajuta daca ai probleme cu calculatorul si ai nevoie de o reparatie profesionala. Putem solutiona orice defect aparut la calculatorul dumneavoastra intr-un timp scurt si cu costuri reduse. Reparatia se face sub supravegherea dumneavoastra. Trebuie sa aveti in vedere faptul ca in multe cazuri erorile de soft (bluescreen) au in spate defectuni hardware. In acesta situatie nu se justifica in nici un caz sa intreprindeti operatiuni de reparatie asupra sistemului de operare sau asupra programelor instalate. Trebuie identificata componenta defecta, iar in functie de defectul constatat si de pretul manoperei de reparatie puteti opta intre inlocuirea acesteia sau depanarea sa. Deplasarea la domiciliul dumneavostra este gratis
Reparatii PC Software

Deoarece probleme software sunt destul de usor de rezolvat va putem ajuta la domiciliu cu : instalarea sistemelor de operare (Windows,Linux), drivere, instalare programe utilitare, devirusare, configurare conexiuni internet (WiFi si Wired) si echipamente periferice (imprimante, multifunctionale, scanner, webcam, placi de captura, tv tunnere), configurare router si conexiuni pppoe, recuperare date, solutii de back-up, asistenta in alegerea optima a programelor din punct de vedere al resurselor de care dispune pc-ul dumneavoastra.

Service calculatoare - Remediere probleme hardwareDin punct de vedere al reparatiilor hardware va oferim : diagnosticare componente de calculator defecte, reparatii sau inlocuire dupa caz, depanare calculatoare la domiciliu, asamblare sisteme, diagnosticare pentru orice tip de componenta, instalare placa de baza, placa video, memorii dram, harddisk, floppy disk, modem extern, dvd-rw, placi de sunet, retea, surse alimentare, proiectare si executare de retele de calculatoare, inlocuire condensatori. Datorita costurilor scazute ale componentelor (in comparatie cu cele de laptop) in cele mai multe cazuri se recomanda inlocuirea lor decat repararea acestora.
Pentru reparaii calculatoare cu o vechime mai mare de 5 ani, in cazul in care componenta defecta este neraparabila ar fi indicat ca considerati si achizitionare de placi sh. Componetele care mai sunt produse doar de unul sau doi producatori in general au preturi ridicate, in unele cazuri chiar mai mari decat al unor comonente de generatie actuala. Operatiile de intretinere sunt recomandate in toate cazurile, astfel puteti prelungi durata de viata a pc-ului dumneavostra si evitati cheltuieli nejustificate pe termen lung.
Pe langa reparatii calculatoare la domiciliu, oferim posibilitatea comandarii oricarei componete de calculator la domiciliul clientului, instalarea si configurarea sa. Realizam configuratii de calculatoare la cerere adaptabile necesitatilor dumneavoastra, de asemenea va oferim si configuratii standard atat pentru gaming cat si pentru office. Daca doriti sa economisiti resurse financiare si sa va schimbati vechiul pc cu unul nou va rugam sa ne contactati pentru a afla mai multe detalii despre sistemul nostru de buyback. De asemenea va stam la dispozitie si cu piese second hand in functie de stocul disponibil. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice fel de problema.

Reparatii si Service Calculatoare
Daca problemele sunt de natura software si nu pericliteaza siguranta datelor problema se remediaza in cel mai scurt timp la sediul dumneavoastra.

Daca te hotarasti sa iti repari singur calculatorul, in primul rand ar trbui sa tii cont de urmatorul fapt, pe care foarte multi il ignora: Niciodata nu incepe sa scoti sau sa adaugi componente in unitatea cenrala atat timp cat aceasta este sub tensiune. Asigurate ca ai deconectat calculatorul de la reteaua de energie.

Primul si cel mai important pas in rezolvarea problemei este identificarea componentei defecte, dar mai ales aflarea cauzei ce a dus la aparitia defectului pentru a se evita pe viitor reaparitia acestuia.

Ai apasat pe buton si monitorul calculatorului ramane negru? Nu afiseaza nimic? Cauzele pot fi multiple. Apeleaza la service-ul noastre pentru o diagnosticare si pentru a-ti repara calculatorul. Iti asiguram rezolvarea problemelor in cel mai scurt timp.

Ai un calculator care se blocheaza? O data pe zi? O data la trei zile? De fiecare data cand se blocheaza apesi butonul de reset? Nimic mai gresit! Risti ca hdd-ul sa faca bed-uri si astel sa fii nevoit sa il schimbi.Nu trebuie decat sa ne dai un telefon, sa faci o programare si in cel mai scurt timp un specialist va veni la tine acasa si va rezolva problema.
© 2010 IT Consult Prest SRL. Toate drepturile rezervate.  |  Site map
Interventii rapide personal calificat pentru Reparatii calculatoare