Contact Service Laptop si Calculatoare Bucuresti
Tot ce trebuie sa faceti ca un angajat al departapentului tehnic sa vina in cel mai scurt timp la sediul dumneavoastra pentru a remedia problemele cu care va confruntati este sa ne contactati si sa faceti o programare.

In cazul in care defectiunea nu poate fi remediate pe loc angajatul nostru va prelua echipamentul in service pe baza de process verbal si se va ocupa de returnarea acestuia dupa remedierea defectiunii.

Daca doriti o remediere cat mai rapida a defectiunilor va rugam sa ne descrieti atat simptomele cat si configuratia echipamentului dumneavostra (producator, model pentru componentele principale).

Persoanele juridice ne pot contacta la adresa. office@servicelaptoppc.ro . Email-ul dumneavoastra va fi procesat de un angajat al departamentului de relatii cu clientii. Va invitam sa verificati ofertele noastre pe pagina dedicata persoanelor juridice.
1
2
3
4
service laptop calculatoare pc
Contact:

0751.474.702

0762.129.144


Mail:

service@servicelaptoppc.ro

Yahoo id: servicelaptoppc Yahoo! Status (Online/Offline)
Program:

Luni - Vineri : 10 - 19

Sambata - Duminica : 10 - 14


Punct de lucru: str. Daracului, nr. 9C, et: 2, sector: 4, Bucuresti
Preluarea echipamentelor la punctul de lucru se face cu programare.
Suntem constienti ca timpul clientilor nostri este pretios si incercam sa ne imbunatatim serviciile in permanenta. Anumite defecte nu se pot repara la sediul sau domiciliul clientului din diverse motive precum imposibilitatea deplasarii aparaturii necesare. In aceste cazuri asiguram preluarea in service de la client a echipamentelor defecte si returnarea lor imediat dupa repartie si testarea lor.
© 2010 IT Consult Prest SRL. Toate drepturile rezervate.  |  Site map
Contact Service Laptop si Calculatoare Bucuresti.