Contracte de mentenata si intretinere lunara la cele mai bune preturi
Mentenanta Calculatoare

Incheie acum un contract de mentenanta calculatoare pentru a te punea bucura de avantaje precum support la distanta.Astfel problemele tale vor fi rezolvate in cateva minute de la sesizare.
INTRETINERE CALCULATOARE

La cateva saptamani se strica cate un calculator? Nu ai timp sa mergi la service si sa astepti reparatia calculatorului ? Un contract de intretinere calculatoare inseamna rezovarea acestei probleme.
Contracte de mentenanta

Calculatoarele companiei se srica la intervale de timp regulate? Te gandesti sa angajezi pe cine sa se ocupe de ele.Externalizarea acestui serviciu iti poate aduce minimalizarea costurilor.Contacteaza-ne si incheie acum un contract de mentenata.
Abonamente de mentenanta

Contractele de mentenata si intretinere lunara pentru calculatoare, laptopuri si echipamanete periferice sunt ajustate in functie de nevoile fiecarui client. Daca doriti o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.
1
2
3
4
service laptop calculatoare pc
Contact:
0751.474.702
0762.129.144
Mail: service@servicelaptoppc.ro
Yahoo id: servicelaptoppc Yahoo! Status (Online/Offline)

Contracte de Mentenanta

Serviciile noastre sunt disponibile persoanelor juridice si pe baza de abonament lunar. Costurile sunt variabile in functie de numarul de calculatoare, laptopuri, echipamente periferice si complexitatea pachetului de servicii dorit. Va oferim atat pachete standard cat si custom, lasand la latitudinea dumneavoastra sa alegeti numarul de interventii lunare dorite si tipul de servicii (asistenta hardware/software). Interventiile vor fi facute atat remote cat si prin deplasare la sediul clientului. Asteptam sa vedem care sunt necesitatile afacerii dumneavoastra pentru a va putea propune un pachet optim nevoilor companiei dumneavoastra.
Nu ezitati sa ne contactati pentru a va putea face o oferta personalizata. Garantam ca oferta noastra o sa va intreaca asteptarile oferindu-va cel mai bun raport calitate/pret.


Pe langa serviciile de mententanta si intretinere lunara, pe baza de abonament, va oferim si posibilitatea achizitionarii sistemelor de calcul, pieselor de schimb necesare si consultanta gratuita.


Va oferim posibilitatea obtinerii de discounturi pentru interventii asupra echipamentelor care nu sunt acoperite de contract, dar si la achzitionarea de noi componente.
Contracte de Mentenanta
Sfaturi Utile
Ai observat ca ai nevoie de serviciile noastre in mod constant? Cu siguranta este mai rentabil pentru bugetul firmei dumneavostra incheierea unui contract de mentenata. In acest mod beneficiati de reduceri la manopera si piese de schimb iar problemele dumneavoastra vor fi tratate cu prioritate.
CONSULTANTA IT
Toata lumea stie ca in foarte multe cazuri pretul licentelor software poate depasi cu brio pretul unui sitem de calcul. Cu toate acestea foarte multi manageri in momentul in care decid sa achizitioneze un soft omit un aspect foarte important si anume daca statia de lucru intruneste cerintele hardware pentru rularea in parametri corespunzatori a programului respectiv. Va oferim consultanta pentru a lua cea mai buna decizie in momentul in care doriti sa achizitionati produse harware sau software.
© 2010 IT Consult Prest SRL. Toate drepturile rezervate.  |  Site map